Podijeli objavu

U prethodnih par jutara svjedočimo sve boljem trendu aktivnih slučajeva na Covid 19 u našem gradu, napravili smo i kratko istraživanje po gradu, upitali smo stanovnike u centru grada kako se osjećaju na ovom vremenu? Većina se slaže sa istim da bi raspoloženje bilo naglo popravljeno kad bi se ukinule mjere policijskog sata prije svega. Stigli su topliji dani, sve više ljudi obrađuje zemljišta tokom dana, navečer bi šetali i družili se, ali nažalost još uvijek ta ljudska prava su nam uskraćena. Za dva dana nam je praznik rada, ulazimo u peti mjesec, više od godinu dana smo zatvoreni, iščekivanja su ogromna i većina od naših ispitanika prvo i osnovno spominje “nek smo živi i zdravi, izdržat ćemo, ne daj Bože rata”.

Jutros u našem gradu oblačno vrijeme, budili smo se na 12 stupnjeva, magla se još nije podigla, no očekujemo da će uskoro Busovača biti obasjana suncem kako i javlja prognoza za danas, bit će 23 stupnja i sunčano vrijeme. Pravo proljeće nam je stiglo. Kao što smo naveli brojke su bolje cijeli tjedan što se tiče zdravlja: aktivnih je 11, izolacija 27, bolničko liječenje 1 pacijent. 23 intervencije hitne službe i 8 kućnih poslova. Vatrogasci nam na sreću nisu imali posla, nadamo se da će imati što manje…

Slušamo i dalje lokalne vijesti, zanimljivosti i najbolju svjetsku glazbu na vašem radiu… Javite nam se ukoliko imate oglasa, želja, pozdrava online na facebook stranicu… Nadamo se nakon ukidanja policijskog sata da ćemo krenuti sa noćnim programom.

Čuvajte sebe i druge

Komentiraj