Podijeli objavu

Već godinama naša djeca pokazuju odlične rezultate u svim kategorijama i svim sportovima koji postoje u Busovači. Ulaganje u infrastrukturu sportskih terena je veoma skup projekat, ali postoji nešto što se sigurno može učiniti kako bi se pomoglo da djeca uživaju u sportu, da se osjećaju da su sportaši, a to je oprema. U ovo doba kada je sve stalo jedan od naših poduzetnika odazvao se da pomogne mladim nogometašima.

Vlasnik poduzeća “BM Elektrika” d.o.o. iz Busovače Boris Miličević pomogao je selekciji pionira Nogometnog kluba Busovača velikom donacijom. Donirao je veoma kvalitetnu opremu u vrijednosti 1700KM, kompletnu garnituru dresova za 22 igrača tog uzrasta i naravno za one koje dolaze u pionire u budućnosti. Predsjednik nogometnog kluba Josip Mravak i trener Boris Vučić primili su ovu hvale vrijednu donaciju zajedno sa mladim nogometašima koji će koristiti. Predsjednik je bio pun zahvalnosti za ovu donaciju koja je uveliko pomogla i klubu, koji unatoč velikoj krizi i dalje dobro kotira u drugoj ligi. Trener nam je rekao kako vlasnik poduzeća Boris bez razmišljanja odlučio pomoći mladim dečkima. Poduzeće se nalazi uz stadion i svaki dan gleda veliki broj djece kako igraju nogomet. Jer bolje da su djeca na stadionu nego negdje gdje im nije mjesto…

Apeliramo ovim putem i na druge poduzetnike za pomoć svim našim mladim sportašima bez obzira kojim sportom se bave, jer na njima je budućnost ovog grada.

Radio Busovača 101.9 FM

Komentiraj