Podijeli objavu

U povodu početka školske 2021./2022. godine, koja u Federaciji BiH počinje 1. i 6. rujna, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima, nastavnicima i uposlenicima u obrazovanju.

„Drage učenice i učenici, želim vam sretan početak školske 2021./2022. godine, te mnogo uspjeha u učenju i stjecanju vrijednih znanja i sposobnosti! Neka vam škola bude mjesto radosti i druženja gdje ćete marljivo učiti, ali i družiti se i veseliti s novim prijateljima. Budite predani, ustrajni i hrabri u učenju i usvajanju novih znanja, ali i pozitivnih ljudskih vrijednosti. Posebne čestitke upućujem prvašićima, sa željom da ih kroz buduće školovanje prate izniman uspjeh, najbolji rezultati, sreća i zdravlje.

Početak nove školske godine čestitam i vama, cijenjeni učitelji, nastavnici i uposlenici u obrazovanju, uz iskrenu zahvalnost na vašem trudu, radu i strpljenju u obavljanju ovog plemenitog i nadasve odgovornog poziva.

Poštovani roditelji, svaka školska godina je novi izazov u kojem ste vi glavni oslonac i potpora svojoj djeci, osobito u ovim posebnim uvjetima zbog pandemije koronavirusa. Stoga, uz iskrene čestitke, želim da vam školska 2021./2022. godina prođe u znaku uspjeha i ispunjenih očekivanja, na radost vas i vaše djece.

Ovom prigodom, apeliram na vozače da opreznije voze, osobito u blizini škola, zbog sigurnosti naših učenika, posebice prvašića“, stoji u čestitki.

Komentiraj