Podijeli objavu

Protekli vikend su mladi košarkaši Busovače napravili povijesni podvig. U ogledu s nadaleko poznatom ekipom Širokog Brijega slavili su u oba uzrasta.

Ovo je i prvi put da su naši mladi košarkaši svladali renomiranog protivnika, a uz to pobjede su ostvarene na njihovom terenu.

Mlađi kadeti

Mlađi kadeti su bez najboljeg strijelaca Tomislava Gudelja smogli snage i bili uvjerljivi protiv vršnjaka iz Širokog Brijega. Konačan rezultat glasio je 52:28, što je i potvrda odlične igre, prije svega, u obrani. Ivan Marković najefikasniji sa 19 poena, a najkorisniji Marijan Kojadin sa DOUBLE-DOUBLE učinkom (15 poena i 12 skokova).

KK Busovača mlađi kadeti: Marković 19, Kojadin 15, Mekić 5, Relota 2,Vujica 5 , Ćosić 2 , Puljić , Dujić 2 , Jovanović 2 .

Kadeti još uvjerljiviji

Kadeti još uvjerljiviji što govori i veliki semafor u dvorani Pecara – 32:69. Ponovno je blistao najveći talent KK Busovače Dean Vidović koji je postigao 38 poena.

KK Busovača kadeti: Vidović 38, Radošević 11, Jovanović, Stipac 2, Marić 8, Karaula 8, Tolja, Bošnjak 2, Vujica.

Obje selekcije su prve na tabeli Lige mladih KS HB (dva gostovanja), te spremno dočekuju ekipu Rame u svojoj prvoj domaćoj utakmici naredne subote 29. 10. u 15 i 30 i 17 sati.

Komentiraj