Podijeli objavu

U petak je odigrana košarkaška utakmica 3. kola Lige mladih KS HB u kojoj su mlađi kadeti Rame bili bolji od domaće ekipe KK “Busovača”.

Nakon dvije gostujuće pobjede očekivanje Busovače bila su velika, no sve se svelo samo na očekivanja. Mnogo pogrešnih dodavanja, katastrofalan skok u obrani u 1. poluvremenu te bezbroj promašenih “zicera” posebice u drugom dijelu morali su rezultirati porazom.

Liga ide dalje, prilike za popravni ima još mnogo do kraja sezone. Na kraju dodajmo da kadetska selekcija nije nastupila jer ekipa Rame nema tu selekciju. Seniorska selekcija Busovače ima veoma teško gostovanje u Čapljini, no ljubitelji košarke u Busovači se moraju sjetiti da su busovački košarkaši upravo protiv tada još jače Čapljine otišli da izgube sa što manjom razlikom, a vratili se s pobjedom u posljednjoj sekundi utakmice. Poželimo da se povijest i ponovi!

kk-busovaca-kk-ruma1 kk-busovaca-kk-ruma2 kk-busovaca-kk-ruma3 kk-busovaca-kk-ruma4 kk-busovaca-kk-ruma5 kk-busovaca-kk-ruma6 kk-busovaca-kk-ruma7 kk-busovaca-kk-ruma8 kk-busovaca-kk-ruma9 kk-busovaca-kk-ruma10 kk-busovaca-kk-ruma11 kk-busovaca-kk-ruma12 kk-busovaca-kk-ruma13 kk-busovaca-kk-ruma14 kk-busovaca-kk-ruma15 kk-busovaca-kk-ruma16 kk-busovaca-kk-ruma17 kk-busovaca-kk-ruma18 kk-busovaca-kk-ruma19

Komentiraj