Podijeli objavu
Sinoćnjim utakmica završen je prvi dio 25. po redu Uskrsnog turnira u malom nogometu “Busovača 2018”. Od četvrtka 22. 03. počinju četvrtfinalne utakmice pa sve do srijede 28. 03. kada je završni dan turnira.

U četvrtfinale su se plasirale uglavnom ekipe od kojih se to očekivalo osim u grupi A, no krenimo redom. U grupi A favorit je bila ekipa Aspekt MNL koja je prošle godine oduševila gledatelje u Busovači. Ove godine ova ekipa je ispala odmah u prvom krugu! Loša kalkulacija s rezultatom, a i katastrofalna igra u zadnjoj utakmici u grupi koštala ih je prolaska u dalji dio turnira. Pozitivno je iznenadila ekipa koja se prvi put pojavljuje na turniru Ares Promont Kreševo koja je grupu završila bez poraza. U dalje natjecanje ide i jedna od legendi turnira Markos Sučić sa svojom ekipom Sport Plus iz Novog Travnika i oni mogu svakoga iznenaditi.

Grupa B je brojala 5 ekipa i prolaz su ostvarile 3 ekipe – Beer Bar, Karač promet i WWin Sport Plus. Po imenima više smo očekivali od WWin Sport Plusa, Karač promet – vrlo dobra ekipa dok su branitelji naslova “Pivničari” igrali upravo onoliko koliko im je trebalo da budu prvi u ovoj grupi.

Policija je zasluženo došla do 1. mjesta u grupi C. Ova ekipa ima mlađe igrače koji imaju desetine utakmica na velikom nogometu u drugoligaškim i kantonalnim ekipama i imaju velike šanse da se nađu u polufinalu. ŽAD Kiseljak predvođen Markovićem i ostalim profi igračima malog nogometa su kalkulirali sa svojom ekipom, ali kad budu kompletni po prijavljenim igračima biće veoma silna ekipa. Pozitivno je iznenadila veoma mlada ekipa AŠ Euro promet koja se na kraju izborila za četvrtfinale kao najbolja treća ekipa iz grupa A ili C.

U četvrtak, 22. 03 su prva dva četvrtfinala. U 17,45 igraju Ares promet i WWin i to je sigurno derbi ove faze natjecanja i najneizvjesnija utakmica. U 18,25 Beer Bar igra protiv simpatičnih mladih igrača Euro prometa, a sve osim pobjede Pivnice bi bilo najveće iznenađenje u posljednjoj deceniji turnira.

U ponedjeljak igraju u 17,45 Policijska stanica i Sport Plus Novi Travnik. Favorit je policija iz Busovače koja ima puni roster na klupi i tjelesno odlično pripremljenu ekipu. U 18,25 četvrtfinale zaključuju Karač promet i ŽAD. Naravno da puno toga ovisi od igrača ekipe iz Kiseljaka koji će tu noć nastupiti, ali Karač prom je pokazala de je odlična ekipa tako da se ovdje može očekivati velika borba za prolazak dalje u polufinale.

uskrsni turnir busovaca 2018 uskrsni turnir busovaca 20181 uskrsni turnir busovaca 20182 uskrsni turnir busovaca 20183 uskrsni turnir busovaca 20184 uskrsni turnir busovaca 20185 uskrsni turnir busovaca 20186 uskrsni turnir busovaca uskrsni turnir busovaca1 uskrsni turnir busovaca2 uskrsni turnir busovaca3 uskrsni turnir busovaca4 uskrsni turnir busovaca5 uskrsni turnir busovaca6 uskrsni turnir busovaca7 uskrsni turnir busovaca8 uskrsni turnir busovaca9 uskrsni turnir busovaca10 uskrsni turnir busovaca11 uskrsni turnir busovaca123 uskrsni turnir busovaca14 uskrsni turnir busovaca15 uskrsni turnir busovaca16 uskrsni turnir busovaca17

Komentiraj