Podijeli objavu
Protekli vikend u sportskoj dvorani Srednje škole “Busovača”, u organizaciji Odbojkaškog kluba “Busovača”, odigran je 6. Božićni turnir u ženskoj odbojci “Busovača 2017”.

Prvi dan turnira posvećen je bio pionirkama. Slavile su odbojkašice iz OK “Victory” Novi Travnik, drugo mjesto pripalo je odbojkašicama OK “Čelik – Ruki”, a treće našim djevojkama iz OK “Busovača”.

Drugi dan turnira donio je odigravanje susreta između seniorki. Natjecalo se ukupno 6 ekipa, a nakon cjelodnevnog odigravanja u finalu su se našle odbojkašice OK “Prijedor” i OK “Busovača”. U odličnoj utakmici, bogatoj odličnim potezima, igrom i atmosferom, uspješnije su bile gošće iz Prijedora koje su slavile s 3:0 u setovima. Utakmica za treće mjesto bila je nešto neizvjesnija nego finalna, a završila je rezultatom 2:1 u korist OK “Victory” nasuprot odbojkašica “Sloge” iz Uskoplja.

Nagrade najuspješnijima uručili su članovi upravnih tijela kluba: Mladenko Čavara, Marko Šantić, Nikola Plavčić i Dragan Lovrić.

Najperspektivnije igračice OK “Busovača” su Ana Relota i Tijana Perković. Najbolji bloker turnira je Sibel Trbović iz OK “Victory”, dok je najbolja serverka turnira Vanja Račić iz OK “Busovača”. Nagrada za najbolju igračicu turnira pripala je Prijedorčanki Sandri Stupar.

Organizator turnira ovom se prilikom zahvaljuje sponzorima na pomoći i donacijama, a posebno Općini Busovača, Sportskom savezu Općine Busovača, kladionicama Bet Live i 5 plus, Federalnom ministarstvu kulture, sporta i mladih, poduzeću Šakić d.o.o. te Ministarstvu znanosti, kulture i sporta KSB.

Trener OK “Busovača” Dragan Lovrić u izjavi za naš portal, uz zahvale sponzorima i pokroviteljima, zahvalio se i svim klubovima na sudjelovanju te brojnom gledateljstvu koje je tijekom dvodnevnog turnira pružalo istinsku podršku domaćim odbojkaškim talentima.

Fotografije pogledajte na našoj Facebook stranici klikom OVDJE.

Komentiraj