Podijeli objavu

Sinoć smo dobili finaliste 25. po redu Uskrsnog turnira u malom nogometu “Busovača 2018”. To su ekipe Beer Bar iz Busovače i ŽAD Kiseljak.

Prva utakmica donijela je veliku neizvjesnost, sjajan mali nogomet i zaslužen prolaz ekipe iz Kiseljaka. Nakon 2:2 u regularnom djelu odigrana su dva produžetka, no ni to nije bilo dovoljno pa je tek u izvođenju penala uspješnija bila ekipa iz Kiseljaka protiv WWin Sport Plusa iz Novog Travnika.

U drugoj utakmici dana, onoj između domaćih igrača iz ekipe Pivnica Beer Bar i ekipe Sport Plus iz Novog Travnika, neizvjesnost je trajala samo na početku utakmice. Pivničari su sretnijom i boljom igrom došli do zaslužene pobjede rezultatom 8:3.

Prolaskom ove dvije ekipe u veliko finale, dogodit će se repriza onog prošlogodišnjeg u kojem je ekipa Pivnice Beer Bar slavila rezultatom 6:5.

Utakmica za 3. mjesto odigrat će se večeras u 18 sati. Nakon toga slijedi revijalni i zabavni program te veliko finale oko 19 sati. Vidimo se u dvorani!

POLUFINALE 27.03.
18,00 WWin Sport Plus – ŽAD
19,00 Beer Bar – Sport plus N.Travnik

uskrsni turnir busovaca1 uskrsni turnir busovaca11 uskrsni turnir busovaca12 uskrsni turnir busovaca14 uskrsni turnir busovaca15 uskrsni turnir busovaca16 uskrsni turnir busovaca17 uskrsni turnir busovaca18 uskrsni turnir busovaca19 uskrsni turnir busovaca111 uskrsni turnir busovaca112 uskrsni turnir busovaca2 uskrsni turnir u malom nogometu1 uskrsni turnir u malom nogometu2 uskrsni turnir u malom nogometu3 uskrsni turnir u malom nogometu4 uskrsni turnir u malom nogometu5 uskrsni turnir u malom nogometu6 uskrsni turnir u malom nogometu7 uskrsni turnir u malom nogometu8 uskrsni turnir u malom nogometu9

Komentiraj