Podijeli objavu
Udruga za održivi razvoj UZOR uz podršku Federalnog ministarstva kulture i sporta i Općine Busovača organizira okrugli stol na temu “Mladi za bolje sutra”. Okrugli stol će se održati u srijedu, 19. 9. 2018. u 19 sati u velikoj dvorani Općine Busovača.

Pored članova UZOR-a, predstavnika različitih omladinskih organizacija, članova Vijeća mladih, predstavnika javnih ustanova, članova Povjerenstva za mlade i drugih pojedinaca, na okruglom stolu će nazočit i govorit zastupnica u Skupštini Kantona Središnja Bosna Suzana Krišto.

Tema okruglog stola jest trenutno stanje, problemi i potrebe mladih te prijedlozi i konkretne mjere za rješavanje istih. Posebna pažnja pridodat će se promociji Zakona o mladima Federacije BiH koji nalaže da sve jedinice vlasti na području Federacije BiH trebaju (moraju) imati usvojenu Strategiju prema mladima – odnosno dokument institucija vlasti s programskim pristupom djelovanja prema mladima, a što uključuje definirane probleme i potrebe mladih, strateške pravce djelovanja te ciljeve strategije i mjere za realizaciju istih.

Komentiraj