Podijeli objavu
“Krajem 2016. godine Hrvatska bolnica “Dr. fra Mato Nikolić” je izrazila potrebu za hitnom nabavkom porođajnog stola za Odjel ginekologije.

I ovom donacijom pokazujemo koliko želimo i možemo pomoći svima koji su se odlučili za ostanak u Bosni i Hercegovini. Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“, mogu slobodno reći, redovito pomažemo, a tako ćemo činiti i ubuduće. Sportska kladionica „Sport Plus“ je društveno odgovorno poduzeće i ovakve donacije nisu nam nepoznanica. Istina, mnoge ne dospiju na svjetlo dana, jer nama nije u interesu da se priča o nama, već da pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. No, uvijek i rado pomažemo, rekao je prilikom primopredaje Marko Milanović, direktor kladionice “Sport Plus”.

Stol za porođajni odjel je bio hitno potreban Bolnici u Biloj. Njegova cijena iznosi 8.424,00 KM. Poduzeće “Sport Plus” i u ovoj je situaciji žurno reagiralo te prihvatilo platiti punu cijenu nabavke stola.

Ravnatelj bolnice u Novoj Biloj, primarius dr. Velimir Valjan, iskazao je zahvalnost na donaciji i naglasio kako nije riječ o prvoj donaciji koju “Sport Plus” uručuje ovoj ustanovi, već je ova suradnja protkana višegodišnjom podrškom.

Komentiraj