Podijeli objavu
U kup utakmici KS HB za sezonu 2017/2018. seniorska ekipa KK Busovača doživjela je poraz od člana Premijer lige BiH, ekipe KK Student iz Mostara.

Iako su poraženi, košarkaši Busovače su pokazali da se mogu nositi, posebno u samom početku utakmice, s jednom od boljih ekipa u državi. Vrlo dobro odigrana prva četvrtina nije bila dovoljna za rezultatski priključak i nešto neizvjesniju utakmicu.

Iako je Student pokazao svu svoju snagu, posebno onu u skokovima, napadu i šutirajući trice, mlada ekipa Busovače, koja je ujedno i najmlađa ekipa u 1. ligi KS HB, pružila je dostojan otpor. Uz to, ekipa Busovače bila je desetkovana na pozicijama centra na kojoj igraju Nedim Mešinović i Denis Milinović. Spomenuti dvojac odigrao je mali dio utakmice zbog problema s ozljedama.

Kako smo i najavili, mostarski košarkaši predvođeni Amerikancom Rossom, Markovićem, Širićem i Jurkovićem, bili su sigurni favoriti i pobjednici u ovoj utakmici, a domaći dečki vođeni trenerom Križanovićem ostavili su srce na terenu za konačan rezultat 69:149.

U drugoj polufinalnoj utakmici Kupa Herceg-Bosne Ljubuški je na domaćem terenu poražen od ekipe Gruda rezultatom 42:108.

kk busovaca kk student2 kk busovaca kk student

Komentiraj