Podijeli objavu
U prisustvu općinskih i kantonalnih vlasti, gostiju i brojnih posjetitelja danas je u Sportskoj dvorani u Donjem Vakufu svečano otvoren 6. Sajam obrta, poduzetništva i turizma Kantona Središnja Bosna.

Ovogodišnja sajamska manifestacija okupila je veliki broj izlagača iz cijele BiH, a u Sportskoj dvorani Donji Vakuf tijekom tri dana trajanja sajma svoje proizvode izlagat će proizvođači iz oblasti metalne, drvne, tekstilne i prehrambene industrije iz cijele BiH.

Brojnim gostima, posjetiteljima i izlagačima dobrodošlicu u Donji Vakuf poželjeli su načelnik općine Donji Vakuf Huso Sušić, Ibrahim Ajanović član UO Udruženja obrtnika, Željko Babić, predsjednik Obrtničke komore Federacije BiH te premijer KSB Tahir Lendo.

Svečanost otvaranja sajma svojim nastupom upotpunili su članovi KUD Nakib Abdagić Kiban iz Donjeg Vakufa i solist Rijad Rahmanović.

Pokrovitelji Sajma obrta, poduzetništva i turizma KSB su Vlada KSB, Općina Donji Vakuf, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB, Ministarstvo gospodarstva KSB te općine Travnik, Gornji Vakuf – Uskoplje, Bugojno, Busovača, Fojnica, Kreševo, Jajce i Kiseljak.

Sajam obrta, poduzetništva i turizma KSB otvoren je za posjetitelje u prostorijama Sportske dvorane i trajat će do petka 24. studenog.

Komentiraj