Podijeli objavu

NOVI USPJEH MLADIH NOVOTRAVNIČANKI NA GLAZBENOM FESTIVALU U SRBIJI
Nakon dvije godine mladi pjevači iz Novoga Travnika ponovno su gostovali u inozemstvu.
Na XIV.međunarodnom dječjem glazbenom festivalu “Ja sam tvoj drug“, koji je u petak 17. rujna održan u Požegi, u Srbiji, drugo mjesto u kategoriji dueta osvojile su Novotravničanke Ana Baškarad i Enna Zec. Pjesmom Antistres terapija, za koju je tekst napisala Marijana Dujmušić, a glazbu Josip Dujmušić poručile su da su glazba i ples učinkovit lijek za dušu.
Grand prix festivala pripala je Neveni Rosić iz Kikinde koja je izvela skladbu Rastem do zvezda. Na festivalu se natjecalo šesnaest mladih pjevačica i pjevača iz Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i zemlje domaćina – Srbije.
Iz Udruge „Dok teče Lašva“ zahvaljuju načelniku Općine Novi Travnik Stjepanu Duji na pruženoj potpori za odlazak na ovaj prijateljski festival.

2 Komentari

  1. Посмотрим, что будет дальше. Яндекс Пробки В Иркутске Сейчас Онлайн. Тут карта пробок иркутск . С помощью параметров можно включить дорожные события и посмотреть статистику пробок за прошлое время. Масштабирование карты (изменение размера карты осуществляется нажатием на кнопки “+” или “-“). При увеличении карты информация о пробках онлайн детализируется. Пробки в Иркутске 18 сентября – девятибалльные.

Komentiraj