Podijeli objavu

Skupina lokalnih entuzijasta, na inicijativu predsjedatelja Općinskog vijeća Busovača Josipa Mravka i predsjednika ŽO HDZ BiH ŽSB Nikole Grubešića, a u suradnji s HKD Napredak Busovača i udrugom Mladi zajedno, odlučila je da ovogodišnje predblagdansko vrijeme u Busovači upotpuni nečim sasvim novim.

Prateći trendove velikih gradova, ponajviše europskih destinacija, skupina Busovljaka odlučila je da ovogodišnje blagdane u Busovači, misleći prije svega na Božić, ali i na Novu godinu, uljepša ugodnim druženjem, opuštenom atmosferom i lijepom zabavom u ‘adventskim kućicama’ ispred, po prvi put ove godine, okićenim gradskim parkom u Busovači.

Tako će se sutra s početkom u 18 sati u ulici ispred busovačkog parka svečano otvoriti manifestacija ‘Božić u Busovači’. Riječ je o svojevrsnom projektu koji za cilj ima okupiti sve sugrađane, one koji će doći iz dijaspore, te sve one koji se žele družiti u duhu nadolazećih blagdana, kako bi u opuštenoj atmosferi stvorili za Busovaču prikladan božićni ambijent.

Otvorenje manifestacije je sutra (19. prosinca) u 18 sati, a posjetitelji će imati priliku kušati domaće delicije, kuhano vino, dobru rakiju, a sve će popratiti ugodna glazba i zabava kakvu samo Busovljaci mogu napraviti. Dobrodošli! 🙂

dsc_6175 dsc_6178 dsc_6181 dsc_6184 dsc_6188

Komentiraj