Podijeli objavu
Ovih dana tisuće i tisuće vjernika slijevaju se u Busovaču u župnu crkvu, svecu svega svijeta sv. Anti, koji je svojim životom po vjeri zaslužio oznake svetosti.

Današnjem čovjeku koji je bombardiran raznoraznim informacijama potreban je navještaj vjere životom i osobnim svjedočanstvom u kojemu će se vječna Božja Riječ iznova utjeloviti. To je poziv i zadatak svakog kršćanina i vjernika.

Nažalost, ne mogu svi biti ovih dana u Busovači. Veći dio njih je van svog rodnog kraja, drugi zbog starosti, neki zbog bolesti, neki su odsutni zbog posla ili kojeg drugog opravdanog razloga. Za sve njih već nekoliko godina RADIO BUSOVAČA prenosi misu uočnicu u 18 sati i središnje misno slavlje na sv. Antu u 11 sati, a od ove godine sveta misa na uočnicu i na sam blagdan sv. Ante moći će se uživo pratiti i preko web stranice www.radio-busovaca.com ili putem portala www.grad-busovaca.com

Radio postaja Busovača organizira prijenos preko interneta svete mise Uočnice, danas 12. lipnja od 18 sati (svečano misno slavlje predvodi nadbiskup vrhbosanski uzoriti kardinal Vinko Puljić) te središnje misno slavlje sutra, 13. lipnja od 11 sati.

Komentiraj