Podijeli objavu
U Gornjem Vakufu – Uskoplju 2. lipnja održat će se 1. nacionalno mažoret prvenstvo, čiji će domaćin biti Mažoret-klub “Uskopljanke”.

Na prvenstvu će sudjelovati mažoret-klubovi iz Mostara, Stoca, Tomislavgrada, Čapljine, Gruda, Čitluka, Busovače te Gornjeg Vakufa-Uskoplja, tu će biti otprilike 500 mažoretkinja. Ovako se pripremaju mažoretkinje HKD Napredak Busovača.

mazoretkinje hkd napredak busovaca6 mazoretkinje hkd napredak busovaca45 mazoretkinje hkd napredak busovaca4 mazoretkinje hkd napredak busovaca3 mazoretkinje hkd napredak busovaca2 mazoretkinje hkd napredak busovaca1 mazoretkinje hkd napredak busovaca

“Treninzi i pripreme se bliže kraju, po prvi put natječemo se u neformacijama. Predstavit ćemo se u kategorijama kadeti štap par, juniori štap par, junior solo štap i formacija kadeti štap. A u kategoriji “Prvi korak” za djevojčice od 4 do 9 godina predstavit će se 18 najmlađih i najslađih djevojčica iz našeg dječjeg sastava “Pačići “. Ne smijemo izostaviti da imamo punu podršku mama koje idu uvijek s nama i bodre nas. Uzbuđene smo i jedva čekamo državno jer znamo da će biti kao nikad do sada. Želimo svima dobru zabavu i puno sreće”, kazale su naše mažoretkinje u izjavi za grad-busovaca.com portal.

Komentiraj