Podijeli objavu
U odgođenoj utakmici 3. kola lige A-1 KS HB za seniore, košarkaši Busovače su lagano došli do pobjede nad gostima iz Livna rezultatom 109:70.

Ekipa domaćih košarkaša je u dvije utakmice (Čapljina i Livno) postigla 213 poena i prosto se ne možemo sjeti kada je neka ekipa u ovoj ligi u posljednjih 10-tak godina postigla ovoliko poena u dvije uzastopne utakmice.

Ovo jasno govori da je ove godine KK Busovača uspjela sklopiti pravi tim i sve najave o konačnom sudjelovanju u play-offu prije početka natjecanja nisu bile „mrtvo slovo na papiru“. P

osebice raduje da je ovo najmlađa ekipa u Ligi, koja iz utakmice u utakmicu raste i oduševljava kako svoje navijače, tako i ljubitelje košarke u drugim gradovima odakle dolaze ekipe iz ove Lige.

Sinoć su od prvog trenutka dali do znanja ekipi iz Livna da iz Busovače neće odnijeti bodove, a da trener domaćih Križanović zadnjih 4 minuta nije dao šansu i onim najmlađim, gosti bi doživjeli pravu rezultatsku katastrofu.

U domaćoj ekipi sinoć nije bilo slabog mjesta. Posebno su se istakli jedan od najmlađih Tepić (26 poena, 7 asistencija i 4 skoka) te naravno kapetan ekipe Denis Milinović s double – double učinkom (18 poena, 12 skokova i 4 asistencije).

U prvom periodu odlični Draganović, Duranović i Hodžić, nastavljaju s odličnom igrom i Gazić, Mašić i Softić u nastavku utakmice uz pouzdanog Mešinovića. Od mlađih posebno se istakao Babić (6 skokova i 6 poena), Jovanović s asistencijama te Ćosić odličnom obranom na kraju utakmice.

Dvorana u Busovači bila je dobro popunjena, svi komentari nakon utakmice bili su više nego pozitivni i svi su bili jedinstveni da će i u nedjelju, 19. 11. u 18 h doći na veliki derbi 5. kola Lige protiv lidera na tabeli Gruda.

Svi ljubitelji košarke bi svakako trebali doći na tu utakmicu jer ovogodišnja ekipa to sigurno zaslužuje svojim igrama, zalaganjem, ponašanjem i u konačnici i vrlo dobrim rezultatom na startu ove natjecateljske sezone.

Busovača – Livno 109-70
Tepić 26, Milinović 18, Draganović 13, Hodžić 8, Mešinović 10, Softić 6, Gazić 9, Mašić 4, Duranović 9, Babić 6, Jovanović, Ćosić.

Komentiraj