Podijeli objavu
Večeras, 28. 11. u sportskoj dvorani u Busovači odigrat će se košarkaška Kup utakmica KS HB u kojoj će gostovati domaćoj ekipi najtrofejnija ekipa u BiH – HKK Široki iz Širokog Brijega.

Višestruki prvaci Bosne i Hercegovine dolaze u Busovaču u svom najboljem sastavu predvođeni trenerom Jusupom i naravno apsolutni su favoriti u ovoj utakmici. Inače, Široki ove sezone igra odlično i u 1. ligi BiH su jedina ekipa sa samo jednim porazom i polako se vraćaju na putove stare slave te ove sezone najavljuju borbu za titulu i povratak u ABA 2 ligu.

Domaćim košarkašima koji se nalaze u sredini tablice A-1 lige KS HB će utakmica odlično poslužiti kao posljednje provjera pred veliki nedjeljni derbi sa svojim velikim rivalom HOKK Vitez iz Viteza.

Trener Križanović uz jednog od najboljih igrača lige,iskusnim Vladom Gudeljom najavljuju da će “skupo prodati svoju kožu” i pokušati pružiti dostojan otpor velikom protivniku.

Ovo je prilika i za košarkaške zaljubljenike u Središnjoj Bosni pogledati dobru utakmicu, odličnu mladu ekipu Širokog i uživati u atraktivnim potezima koji na ovakvoj utakmici ne mogu izostati. Utakmica počinje u 19 sati, a sude Jurić iz Busovače te Mišura i Nikolić iz Rame.

KK BUSOVAČA – HKK ŠIROKI
Večeras, 28. 11.2018. S
SPORTSKA DVORANA BUSOVAČA
19 sati

Komentiraj