Podijeli objavu
Košarkaški derbi susjeda (Busovače i Viteza) u nedjelju (2. 12. ) u 19 sati u dvorani Srednje škole “Busovača”

Vječiti derbi Središnje Bosne između KK Busovača i HOKK Viteza na programu je u nedjelju, 02.12.2018. godine, sa početkom u 19 sati, u dvorani Srednje škole u Busovači.

Obje ekipe imaju u dosadašnjem dijelu natjecanja dvije pobjede i nalaze se u sredini tablice. Pobjednik će napraviti sigurno pomak ka gornjem dijelu tablice i zadržati šansu za doigravanje na kraju prvenstva.

Domaća ekipa imala je generalnu provjeru u srijedu u Kup natjecanju protiv najbolje ekipe – Širokog. Busovača je očekivano izgubila tu utakmicu, ali sa svojom predstavom, odnosom prema igri, u većem dijelu te utakmice trener Križanović je sigurno bio zadovoljan.

Centarska linija je dobro funkcionirala, najbolje utakmice u dosadašnjem dijelu odigrali su Mešinović i Kulalić, a jedini problem su bile izgubljene lopte što je se pokušalo ispraviti na treninzima do ovog derbija.

Vitez dolazi u najjačem sastavu predvođeni provjerenim igračima Križanovićem, Blaškanom i Orozom i sigurno da će pokušati popraviti utisak od prošle nedjelje i visokog poraza u Vitezu od Posušja.

Ove utakmice su uvijek bile najposjećenije u sezoni u Busovači i nema razloga da tako ne bude i ovaj put te iz KK Busovače pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje košarke u Busovači da dođu i korektnim i bučnim navijanjem pomognu osvajanje novih bodova.

“Busovača” – “Vitez”
Nedjelja, 2.12.2018. u 19 sati
Dvorana SŠ “Busovača”

Komentiraj