Podijeli objavu
Kardinal je pod Misom podijelio sakrament svete krizme za 72 pripravnika

U nedjelju, 23. travnja 2017. u prijepodnevnim satima nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić predslavio je Svetu misu u župi Sv. Ante Padovanskoga u Busovači te pod Misom podijelio sakrament svete krizme za 72 pripravnika te župe.

Prije Misnog slavlja upriličen je svečani doček kardinala Puljića ispred župne crkve, te nakon dočeka upriličen je ispit znanja iz vjeronauka.

Na početku Svete mise kardinala Puljića pozdravio je župnik fra Zoran Jaković u ime župne zajednice i zaželio mu dobrodošlicu.

U svojoj homiliji kardinal Puljić pozvao je krizmanike da surađuju s Isusom kroz svoj život a to se očekuje od njih posebno sada kada su postali kršćanski punoljetni.

Na kraju Svete mise župnik fra Zoran izrekao je zahvalu kardinalu Puljiću te je nakon Mise i blagoslova uslijedilo zajedničko fotografiranje. (kta)

Pogledajte foto/video prilog koji je za vas pripremio naš fotograf Robert Marić: 

krizma u busovaci17 krizma u busovaci16 krizma u busovaci15 krizma u busovaci14 krizma u busovaci13 krizma u busovaci12 krizma u busovaci11 krizma u busovaci10 krizma u busovaci9 krizma u busovaci8 krizma u busovaci7 krizma u busovaci6 krizma u busovaci5 krizma u busovaci4 krizma u busovaci3 krizma u busovaci2 krizma u busovaci1

Komentiraj