Podijeli objavu
Prošli tjedan počela je rekonstrukcija kolnika u Željezničkoj ulici u Busovači

Izvođač radova, tvrtka Adžić Asfalt d.o.o. iz Žepča, uvedena je u posao, a nositelj projekta je Općina Busovača uz 50-postotno sufinanciranje Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar (poslovnica Busovača).

Planirana je rekonstrukcija kolnika, izgradnja nogostupa i oborinskog kanala, u duljini od 285 metara. U tijeku su radovi na pripremi terena za asfaltiranje i postavljanje nogostupa. Samo asfaltiranje okončat će se poboljšanjem vremenskih uvjeta jer asfaltne baze još uvijek ne rade.

Rekonstruirana će biti dionica kolnika od ulaza u JKP Komunalac d.o.o. Busovača do skretanja za poslovnicu Elektroprivrede HZ HB. Uz to će biti izgrađen i nogostup s desne strane te parking s lijeve strane kolnika (iz smjera od JKP prema EP).

Već ranije na ovoj dionici puta (naselju) postavljena je javna rasvjeta i urađena kanalizacija, a s novim kolnikom, parkingom i nogostupom bit će okončano prometno / komunalno uređenje ovog dijela općine. Ukupna vrijednost projekta je 62.246,34 KM.

zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa8 zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa7 zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa6 zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa5 4zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa3 zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa2 zeljeznicka ulica busovaca_asfaltiranje kolnika i izgradnaj nogostupa

Komentiraj