Podijeli objavu

U četvrtak, 8. ožujka 2018. godine, u Busovači će početi odigravanje utakmica 25. po redu Uskrsnog turnira u malom nogometu “Busovača 2018.”

Sudjeluje ukupno 12 ekipa, a turnir će otvoriti susret između ekipe MZ Ivančica i Sport plus Novi Travnik. U drugoj utakmici dana igraju Caffe bar Paradiso i Centralna.ba. Odigravanje utakmica nastavlja se u petak, a potom u ponedjeljak. Četvrtfinalne utakmice planirane su za četvrtak i petak (22. i 23. 3.), polufinale u ponedjeljak 26. 3., a finalni dan je u srijedu, 28. 3. kada će biti odigrana utakmica za 3. mjesto i veliko finale.

“Ovo je turnir koji u regiji ima daleko najveću tradiciju, a malo je turnira i u BiH koji iza sebe imaju ovoliko godina redovitog održavanja. Podsjetimo da na ovom turniru igraju najbolji malonogometaši iz BiH i susjednih država, a turnir se odigrava samo radnim danima kada i nema ligaških natjecanja u malom nogometu što je i prilika za najbolje majstore ovoga sporta da predstave svoje umijeće busovačkoj publici”, ističu organizatori.

NAGRADE:

1. mjesto 3000 KM
2. mjesto 1000 KM
3. mjesto 500 KM

Izbor najboljeg igrača (nagrada 100 KM)
FAIR PLAY TEAM (nogometna lopta i pehar)

Generalni pokrovitelj turnira je PREDSJEDNIK FBiH Marinko Čavara, a pokrovitelji su Općina Busovača i EP HZ HB d.d. Mostar. Medijski pokrovitelj turnira je portal GRAD BUSOVAČA i RADIO BUSOVAČA.

Komentiraj