Podijeli objavu

Protekli vikend članovi i članice planinarskog društva “TIM” Busovača obilježili su Međunarodni dan planinara koji se obilježava svake godine 7. ožujka. U sunčanom danu propješačili su od Busovače, preko Krnjača do Križarskih pećina.

“Malo nas je al’ nas ima. Hodnja u povodu ovotjednog Međunarodnog dana planinara. Vrijeme sunčano, dan kao stvoren za hodnju, ekipa za deset, atmosfera fantastična. Zaželjeli smo se malo i sunca, a prvi vjesnici proljeća su već tu. Uglavnom bilo je prelijepo”, kazali su u izjavi za naš portal.

Ovo pješačenje bilo je uvertira za redovitu godišnju skupštinu društva koja će se održati sutra, 15. ožujka 2018. godine u maloj sali Općine Busovača.

Na dnevnom redu naći će se sljedeće točke:

– izvješće o radu društva
– izvješće nadzornog odbora
– izvješće suda časti
– financijsko izvješće društva
– plan rada društva
– reizbor članova u tijelima društva
– razno

Vodstvo poziva članove da se odazovu skupštini u planinarski pozdrav VEDRO!

planinarsko drustvo tim busovaca planinarsko drustvo tim busovaca1 planinarsko drustvo tim busovaca2 planinarsko drustvo tim busovaca3 planinarsko drustvo tim busovaca5 planinarsko drustvo tim busovaca6 planinarsko drustvo tim busovaca7 planinarsko drustvo tim busovaca8 planinarsko drustvo tim busovaca9 planinarsko drustvo tim busovaca11

Komentiraj