Podijeli objavu

U subotu, 24.11., u koncertnoj dvorani Napretkovog doma u Kreševu održan je koncert u povodu proslave blagdana svete Katarine, zaštitnice kreševskog samostana, a koncert je nosio naziv „Večer igre i pjesme“.

Organizator ove tradicionalne manifestacije je HKD Napredak, podružnica Kreševo.

Dvorana je bila dupke puna, a gledateljima su se predstavile sve sekcije kreševskog Napretka (folklor, tamburaši, mješoviti pjevački zbor i izvorna pjevačka skupina), članovi novoformiranog folklornog sastava pod nazivom „Folklor za sve generacije“, a gosti večeri bili su članovi folklornog sastava HKD Napredak, podružnica Busovača.

Busovački Napretkovci su se predstavili točkama iz svog revijalnog repertoara koje su posjetitelji pozdravili gromoglasnim i dugotrajnim pljeskom.

Ovim nastupom su folkloraši HKD-a Napredak Busovača ujedno i najavili svoj tradicionalni Božićni koncert koji će se ove godine održati 30.12. u dvorani SŠ „Busovača“.

Kao i do sada, na koncertu će se predstaviti sve Napretkove sekcije, a ove godine će im se pridružiti i nekoliko gostiju.

hkd napredak kresevo nastup hkd napredak kresevo nastup1 hkd napredak kresevo nastup2 hkd napredak kresevo nastup3 hkd napredak kresevo nastup4 hkd napredak kresevo nastup5 hkd napredak kresevo nastup6

Komentiraj