Podijeli objavu

Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača OO Busovača u suradnji s Centrom za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije, u dvorani Theatre Napretkova doma u Busovači sinoć je organizirala seminar namijenjen bračnim parovima i svima zainteresiranima. Tema seminara bila je “Komunikacija i konflikti u braku”.

Voditeljica seminara bila je dr. sc. Sanda D. Smoljo, teologinja, psihologinja i voditeljica Vrhbosanskog nadbiskupijskog Centra za savjetovanje. Govorila je o komunikaciji i konfliktima u braku sa psihološko-medicinskog stajališta uz teološko-biblijsko i pravno-moralno stajalište. Posebnu pažnju posvetila je važnosti integracije afektivne komponente, o konstruktivnoj i destruktivnoj komunikaciji u bračnom odnosu, te kako zrelo upravljati emocijama.

Osim stručnih saznanja o tomu kako poboljšati komunikaciju i riješiti bračne konflikte, sudionici seminara imali su priliku i bolje se upoznati te razmjenom iskustava s drugim bračnim parovima poboljšati odnose u svojim bračnim zajednicama. Na koncu seminara, dogovoreno je održavanje sličnih seminara i predavanja u skorije vrijeme.

Pokrovitelj događaja bio je Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije. Pogledajte fotografije:

komunikacija i konflikti u braku smoljo1 komunikacija i konflikti u braku smoljo2 komunikacija i konflikti u braku smoljo12 komunikacija i konflikti u braku smoljo3 komunikacija i konflikti u braku smoljo4 komunikacija i konflikti u braku smoljo5 komunikacija i konflikti u braku smoljo6 komunikacija i konflikti u braku smoljo7 komunikacija i konflikti u braku smoljo8 komunikacija i konflikti u braku smoljo9 komunikacija i konflikti u braku smoljo10 komunikacija i konflikti u braku smoljo11 komunikacija i konflikti u braku smoljo13 komunikacija i konflikti u braku smoljo14 komunikacija i konflikti u braku smoljo15 komunikacija i konflikti u braku smoljo16 komunikacija i konflikti u braku smoljo17 komunikacija i konflikti u braku smoljo18

Komentiraj