Podijeli objavu

Završen je 25. po redu Uskrsni turnir u malom nogometu „Busovača 2018“. Po onoj narodnoj –ista meta ,isto odstojanje, pobjednik je u reprizi finala od prošle godine ekipa „Pivnica Beer Bar“ iz Busovače koja je u finalu pobijedila ekipu ŽAD Kiseljak nakon produžetka rezultatom 7:6.

Turnir je ove godine organizirao NK “Busovača“ uz potporu Predsjednika FBiH g. Marinka Čavara kao generalnog pokrovitelja i uz pomoć Općine Busovača te Elektroprivrede HZ HB. Medijski pokrovitelji bili su Radio Busovača te portal Grad Busovača.

Na početku sinoćnjeg programa odigrana je utakmica za treće mjesto koju je nakon velike borbe dobila ekipa WWin Sport Plus Busovača koja je rezultatom 7:6 slavila protiv ekipe Sport Plus Novi Travnik.

Finale je donijelo reprizu prošlogodišnjeg sraza ekipa Pivnica Beer Bar Busovača i ŽAD Kiseljak. Nakon početnog ispitivanja snaga u vodstvo 1:0 dolazi Beer Bar golom Mirze Sejmena nakon velike greške vratara ekipe iz Kiseljaka. Odmah su Davor Marković i društvo zaigrali na taktiku 5 igrača u polju (igrač golman) koja je mač s dvije oštrice. Tako je i bilo jer su vrlo brzo „Pivničari“ na prazan gol postigli još tri pogotka i poveli s velikih 4:0 golovima Zatagića, Fazlihodžića i Zukana.

I kada su svi očekivali miran kraj i privođenje utakmice, ŽAD se nevjerojatno budi, postiže 4 gola zaredom i u zadnji minut se ulazi rezultatom 4:4. Beer Bar u posljednjoj minuti preko Zukana postiže i peti gol, ali kao ptica feniks Kiseljačani 5 sekundi izjednačavaju rezultat na 5:5 i utakmicu odvode u produžetak.

U produžetku pokazala se snaga i duža klupa ekipe iz Busovače. Zukan postiže još dva gola, a ŽAD je jedino golom pred sami kraj pokušao doći do penala, no nisu uspjeli te je ostalo 7:6 za novu, treću uzastopnu titulu Pivnice na svom domaćem turniru.

Za Beer bar na turniru su nastupili: Josip Ćosić, Mirza Sejmen, Ado Fazlihodžić, Seldin Zatagić, Mladen Čečura, Admir Zukan, Mirko Čečura, Mubin Salkica i Kristijan Pantić.

Na kraju dodijeljene su i nagrade za najbolje. Nagradu za 3. mjesto dodijelio je Ivan Frljić, predsjednik NS KSB/SBK, za 2. mjesto gđa Mirjana Plavčić, predsjednica OO HDZ BiH Busovača, a za 1. mjesto Josip Mravak, predsjednik Općinskog vijeća Busovača i predsjednik NK Busovača koji se i zahvalio svim sudionicima i gledatelji te čestitao svim ekipama na izuzetno fer i sportskoj borbi tijekom čitavog turnira.

Nagradu za fair-play dobila je ekipa Sport plus Novi Travnik i njihov kapetan Markos Sučić (nagradu dodijelio potpredsjednik NK Busovača Marko Šantić).

Jozan Laštro, predsjednik Sportskog saveza općine Busovača dodijelio je nagradu najboljem igraču turnira, a to je vratar ekipe Beer Bar Josip Ćosić.

U pauzi između utakmica nastupili su revijalnoj utakmici najmlađi nogometaši NK Busovače podijeljeni u dvije ekipe i oni su večeras najviše oduševili gledatelje u prepunoj dvorani u Busovači. Svoju prezentaciju imale su i mažoretkinje HKD-a Napredak iz Busovače čiji nastup već postaje tradicionalan na ovom turniru. Organizator se na kraju zahvalio svim ekipama, sucima, gledateljima te onima koji slave poželio sretan Uskrs.

uskrsni turnir u malom nogometu2 uskrsni turnir u malom nogometu22 uskrsni turnir u malom nogometu3 uskrsni turnir u malom nogometu4 uskrsni turnir u malom nogometu5 uskrsni turnir u malom nogometu6 uskrsni turnir u malom nogometu7 uskrsni turnir u malom nogometu8 uskrsni turnir u malom nogometu9 uskrsni turnir u malom nogometu10 uskrsni turnir u malom nogometu11 uskrsni turnir u malom nogometu12 uskrsni turnir u malom nogometu14 uskrsni turnir u malom nogometu1 uskrsni turnir u malom nogometu16 uskrsni turnir u malom nogometu18 uskrsni turnir u malom nogometu19 uskrsni turnir u malom nogometu20 uskrsni turnir u malom nogometu21 uskrsni turnir u malom nogometu25 uskrsni turnir u malom nogometu26 uskrsni turnir u malom nogometu28 uskrsni turnir u malom nogometu29 uskrsni turnir u malom nogometu30 uskrsni turnir u malom nogometu31 uskrsni turnir u malom nogometu32 uskrsni turnir u malom nogometu33 uskrsni turnir u malom nogometu35 uskrsni turnir u malom nogometu36 uskrsni turnir u malom nogometu38 uskrsni turnir u malom nogometu39 uskrsni turnir u malom nogometu40 uskrsni turnir u malom nogometu41 uskrsni turnir u malom nogometu223 uskrsni turnir u malom nogometu334

Komentiraj