Podijeli objavu

Našu Busovaču sinoć su razveselile adventske kućice.

Gomila ljudi pohrlila je u grad kako bi se okrijepili kuhanim vinom i kobasicama, a tu su i oni koju su jedva dočekali da se zaslade slasticama iz domaće radinosti. I rakija se pila na veliko, dok se uživalo u blagdanskom ugođaju kakav Busovača ne pamti.

Busovačke ulice, park, fontana, kuće, dvorišta i zgrade… ukrašeni su lijepim dekoracijama, prigodnim lampicama, koje su posebno razveselile naše najmlađe, ali i one starije koji su se poželjeli lijepog blagdanskog ozračja u Busovači.

Adventske kućice donijele su nam ono što smo dugo čekali, a to je spokoj prosinačkih večeri. Stoga, ako niste, obavezno krajem tjedna ponovno dođite u Busovaču i lijepo se proveselite, jer će se sinoćnji događaj ponoviti… Ugodno večernje druženje u opuštenoj atmosferi je zagarantirano.

Ne zaboravimo spomenuti i glavne ‘krivce’ sinoćnje zabave. To su županijski ministar zdravstva i socijalne politike Nikola Grubešić i predsjedatelj Općinskog vijeća Josip Mravak, koji su, uz nesebičnu potporu Općine Busovača, HKD-a Napredak Busovača, udruge Mladi zajedno, portala grad-busovaca.com i Radio Busovače, potaknuli organiziranje ovog događaja. Pogledajte fotografije koje je napravio naš fotograf Goran Brnjić. Hvala! 🙂

Komentiraj